preskoči na sadržaj

Osnovna škola Majstora Radovana Trogir

Login
Logo škole

Virtualne učionice

Školsko zvono

Centri izvrsnosti

Sigurni internet

Obavijest
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
O B A V I J E S T
Autor: Virgil Jureškin, 8. 12. 2020.

Dragi učenici i roditelji, kao što već znate, nećemo imati božićni sajam zbog trenutne epidemiološke situacije. No, to ne znači da nećemo pokazati svoju humanitarnu stranu kao zadnje tri godine i time pomoći nekome.

Odlučili smo da će ove godine to biti djeca iz SOS Dječjeg sela Hrvatska. To su djeca bez roditeljske skrbi i potpuno ovise o SOS obiteljima. Njihove potrebe su stalne, kroz čitavu godinu, ali možemo bar u ovo vrijeme darivanja pokazati da mislimo na one koji su manje sretni i koji nemaju.

Prikupljat ćemo higijenske i školske potrepštine za djecu i učenike svih uzrasta jer su naglasili da je to ono što im treba i što troše u velikim količinama. 

Da ne bismo gomilali iste proizvode, učenici od 1.-4. razreda mogu donijeti nešto od školskog pribora (bojice, flomasteri, kolaž, blokovi za crtanje, vodene bojice, tempere, kistovi, pernica, šestar i trokut itd., sve ono što je korisno za školu).

Učenici od 5.-8. razreda mogu donijeti nešto od higijenskih potrepština (vlažne maramice, sapuni, pjene za tuširanje, šampone, paste i četkice za zube, deodorante, dezinfekcijske gelove i maramice).

Učenici koji imaju braću i sestre u školi, nije nužno da svi donesu nešto. Akcija je dobrovoljna i svaka obitelj će sudjelovati prema svojim mogućnostima.

 

Akcija prikupljanja će trajati do 15. prosinca (utorak).

 

Ravnateljica:

Zorana Brodarić, prof.


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju